2351092660 7ο χλμ. Κατερίνης Τρίλοφου Άνω Αγ. Ιωάννης, Πιερίας pierikizimi@hotmail.com

Από το 1978, η οικογένεια Κυραηλίδη έχει συνδέσει το όνομά της με τη ζύμη. Εδώ και 40 χρόνια στέκεται ακούραστος εργάτης για το καλό του καταναλωτή, 40 χρόνια δίπλα στον πελάτη, δίπλα στο φίλο. Τον ίδιο φίλο που ανέδειξε το όνομα Κυραηλίδη σε συνώνυμο της διαχρονικής ποιότητας.

Η δεύτερη γενιά, πλέον, συνεχιστές της βαριάς κληρονομιάς του ονόματος και με συναίσθηση της εποχής που αλλάζει, προσθέσαμε στο μεράκι ένα νέο υλικό : την τεχνογνωσία.

Γνώμονάς μας πάντα εσείς, οι φίλοι μας, και αυτοσκοπός μας να συνεχίσουμε απρόσκοπτα να γεμίζουμε το τραπέζι σας με γευστικά και αγνά υλικά....
σας ευχαριστούμε που είστε δίπλα μας !

Κάνουμε την παρουσίαση  "ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ"  της Πιερίας, που ταυτίστηκαν με τη γενιά των προγόνων μας προσφύγων απ' τη Μικρά Ασία και τον Πόντο, αλλά παράλληλα χαρακτηρίζουν και τον τοπο μας, δινοντας μια ξεχωριστή φυσιογνωμία.

Σκοπός της ΠΙΕΡΙΚΗΣ ΖΥΜΗΣ είναι να παράγει και να προσφέρει γευστικές απολαύσεις από φυσικά και υγιεινά υλικά, που δύσκολα μπορούν να βρεθούν στην αγορά.


Πιστοποίηση
Διασφάλιση Ποιότητας των Τροφίμων "Πιερική Ζύμη"

Θέλοντας η εταιρεία να είναι κείμενη στις απαιτήσεις τις νομοθεσίας, αλλά κυρίως λόγω του αυξημένου αισθήματος ευθύνης απέναντι στον καταναλωτή η εταιρία ανέπτυξε Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων βάσει του προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000:2005, για τις γραμμές παραγωγής της και επιπλέον για το σχεδιασμό και ανάπτυξη νέων προϊόντων.

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη από την TUV Αυστρίας για το σύστημα ΕΝ ISO 22000:2005 και διατηρεί την πιστοποίηση αδιάκοπα από το 2012.


Πελατολόγιο

Οι πελάτες της εταιρείας είναι κυρίως σημεία διάθεσης τροφίμων προς καταναλωτές (super market) προς επαγγελματίες (cash & carry, χονδρέμποροι κλπ) και κάποια σημεία απευθείας διάθεσης, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες (κατασκηνώσεις, beach bar κλπ).

Η περιοχή δράσης είναι η κεντρική και ανατολική Μακεδονία και η Θεσσαλία, όσον αφορά τις παραδόσεις με ιδία μέσα και οι εξαγωγές όσον αφορά τη διάθεση μέσω μεταφορικών.


7ο χλμ. Κατερίνης Τρίλοφου Άνω Αγ. Ιωάννης, Πιερίας
Τηλέφωνο: 2351092660, Κινητό: 6989939335