2351092660 7ο χλμ. Κατερίνης Τρίλοφου Άνω Αγ. Ιωάννης, Πιερίας pierikizimi@hotmail.com
hero image
 
   
   
Πιερική Ζύμη
Χειροποίητες Δημιουργίες


Από το 1978, η οικογένεια Κυραηλίδη έχει συνδέσει το όνομά της με τη ζύμη. Εδώ και 40 χρόνια στέκεται ακούραστος εργάτης για το καλό του καταναλωτή, 40 χρόνια δίπλα στον πελάτη, δίπλα στο φίλο. Τον ίδιο φίλο που ανέδειξε το όνομα Κυραηλίδη σε συνώνυμο της διαχρονικής ποιότητας.

Γνώμονάς μας πάντα εσείς, οι φίλοι μας, και αυτοσκοπός μας να συνεχίσουμε απρόσκοπτα να γεμίζουμε το τραπέζι σας με γευστικά και αγνά υλικά....
σας ευχαριστούμε που είστε δίπλα μας!
 
   
   

 


 

 

Σκοπός της ΠΙΕΡΙΚΗΣ ΖΥΜΗΣ

είναι να παράγει και να προσφέρει γευστικές απολαύσεις από φυσικά και υγιεινά υλικά, χωρίς πρόσθετα.
 
 

 


 

 
Απευθυνόμαστε
Τα προϊόντα μας διατίθενται σε λιανική και χονδρική πώληση ενώ απευθυνόμαστε σε super market, ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, beach bar, κατασκηνώσεις, catering, εμπόρους, κρατικούς φορείς ακόμα και σε πιτσαρίες σε όλη την Ελλάδα.

Επικοινωνήστε μαζί μας!
Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για τυχόν απορίες σχετικές με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας.
 
 
Πιστοποίηση
Διασφάλιση Ποιότητας των Τροφίμων "Πιερική Ζύμη"

Θέλοντας η εταιρεία να είναι κείμενη στις απαιτήσεις τις νομοθεσίας, αλλά κυρίως λόγω του αυξημένου αισθήματος ευθύνης απέναντι στον καταναλωτή η εταιρία ανέπτυξε Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων βάσει του προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000:2018, για τις γραμμές παραγωγής της και επιπλέον για το σχεδιασμό και ανάπτυξη νέων προϊόντων.

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη από την TUV Αυστρίας για το σύστημα ΕΝ ISO 22000:2018 και διατηρεί την πιστοποίηση αδιάκοπα από το 2012.